Bates Motel (2013-2017)

(Last Updated On: January 22, 2018)

wpid-bm-720x1127.jpg Titel: Bates Motel

År:  2013-2017

Genre: Drama | Thriller | Skräck |

Antal Säsonger: 1|2|3 |4 |5|

Längd:  ca 45 min/ Avsnitt

Skapare:   Carlton Cuse & Kerry Ehrin

Skådespelare:   Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Theriot

imdb_46x228.2/10

Efter makens mystiska död köper Norma Bates ett gammalt nedgånget motell för att starta ett nytt liv med sin son. Den 17-årige Norman tvingas än en gång etablera sig i en ny stad, White Pine Bay, och försöka stå ut med sin mammas säregna regler.

Det visar sig att både staden och motellet rymmer egna hemligheter. Den tonårige Norman bråkar med sin mamma, ställs inför gymnasiets skoldanser och flörtiga tjejer. Hans mamma Norma förföljs av motellets förre, hotfulla ägare. Dessutom snokar stadens sheriff runt knutarna.

Säsong 1

Vera Farmiga äger den här serien, hon fyller Norma Bates kläder fullt ut. Freddie gör ett hyfsat jobb han med. Han har blivit bättre sedan den jobbiga och gnällige pojken i Kalle och ChokladfabrikenHur deras relation utvecklas är en av de mest intressanta i den här serien och en av de som är totalt fokus av. För de som har sett Mr Hitchcocks Psycho, vet att Norman Bates dör i filmen. Men mamman är död, så kanske hon dör om några säsonger, eller hur hon dog. Även Mike Vogel, från Under the Dome (2013-) är med liksom Nestor Campell (The Dark Knight Trilogin). Båda dessa fyller serien. Elementen, i serien kan kännas obehagliga för vissa tittare.

Dock så känns första säsongen ovanligt stark.

betyg 4 av 5

Säsong 2

Relationen mellan polisen, motellgästerna och familjen Bates fortsätter. Här lär man känna fler familjemedlemmar och hur deras position är mellan varandra. Det blir mer allvarligt och mer händelser. Men däremot är andra säsongen inte lika omtumlande som första säsongen. Här vet man ungefär vad som kommer att hända om följer skribenternas logik mellan karaktärerna.

Betyg 3 av 5

Betyg 3 av 5

Säsong 3 (Sänds just nu)

Helt okej start på den nya säsongen, förhoppningsvis blir den bättre.

De 2 första säsongerna streamas på Netflix just nu!

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: