Bloodline (2015-)

Titel: Bloodline

År:  2015- 2017

Genre: Drama|Thriller|

Antal Säsonger: 1|2|3|

Längd:  ca 60 min/ Avsnitt

Skapare:   Glenn Kessler, Todd A. Kessler, Daniel Zelman

Skådespelare:  Norbert Leo Butz, Kyle Chandler, Jamie McShane                          

imdb_46x228.4/10

När den respekterade Rayburnfamiljens svarta får Danny återvänder hem till 45-årsjubiléet av familjens hotell rivs genast gamla sår och hemligheter upp.

NÄR HANDLINGEN AVSLÖJAR

Säsong 1

Om det handlar en familj på fyra barn varav en är den som är det  svarta fåret, avslöjar det rätt mycket hur serien kommer att utvecklas och vilken riktning handlingen kommer att ta. Dessa fyra syskon som är varandras motsatser. Men allt eftersom karaktärerna utvecklas och man lär känna dem kommer fler hemligheter upp till ytan vilken skapar en dynamik mellan syskonen alternativt skådespelarna.

READ ALSO:  The Amazing Story Behind Netflix Docuseries 'Chimp Empire'

Sissy Spacek och Kyle Chandler är nog den mest kännbara av alla skådespelarna, Ben Mendelsohn är skådespelaren som är bekant med skurk- och våldsamma roller. Linda Cardellini har varit med i små roller och har medverkat i AMCs Mad Men (2007-2015).

Dynamiken och cinematografin i serien funkar bra, likaså med skådespelet och karaktärerna. Stämningen är väldigt renodlat och enkelspårig. Det är väldigt rena och traditionella karaktärer som polis, advokat och brottslingar.  Sedan, för att göra efterspelet ännu mer tydligt, är det många tillbakablickar som inte känns så jätte trovärdiga.

Men budskapet i grunden av den här serien, är väldigt tydligt vilket är att familjen är viktig och att man ska skydda syskonen och föräldrarnas namns rykte till vilket pris som helst, något som genomsyrar hela serien.

READ ALSO:  Scream VI (2023)

Förutsägbar första säsongmen kan överraska även mot slutet.

 betyg 4 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: