images (1)
Titel: Kingsman: The Secret Service

År: 2014

Genre: Action, Komedi, Äventyr

Längd:  129 min

Regissör: Matthew Vaugh

Skådespelare:   Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson

imdb_46x228.1/10

Kingsman är en superhemlig privat spionorganisation med rötter i ett skrädderi i London. Harry Hart, eller Galahad som hans spionnamn är, är organisationens mest framstående agent, som med hjälp av gentlemannamässigt våld ämnar göra världen till en bättre plats.

SNYGG OCH STILIG MED EN KOMISK TON

När en av hans mest lovande agenter offrar livet för att skydda Harry från en granat känner han tacksamhetsskuld till mannens familj, och rekryterar hans son i hopp om att han har vad som krävs för att bli den bästa agenten.

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Preview: Episode 10

Det finns faktiskt paralleller med denna film med Kick-Ass (2010), där en ung kille försökte rädda staden genom att klä ut sig i grön dräkt och försvara sig mot förövare. Samma regissör, en av skådisarna – Mark Strong och typ av våld återvänder till denna stiliga film där männen slåss i kostymer och använder paraplyer för att mörda folk.

Det är karaktärsutveckling som är i fokus och man förstår rätt fort vilka två som kommer att få platsen som Lancelot. Det är inte direkt svårt att hänga med i filmen även om andra tittare har sagt så. det är en tydlig linje i berättandet även om det är ett förutsägbart slut. För regissören har uttalat sig om en planerad serie. Om det blir av, återstår att se.

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Featurette: Last Day of Filming

Strukturen, stilen och filmens tempo är det som fångar ens intresse. Speciellt kläderna och rekvisitan som agenterna använder, det är bra tempo även om det är väldigt utdraget slut, och den innehåller många duktiga och erkända skådisar, som inte får så mycket tid som de andra. Bland andra är Michael Caine, Mark Hamill och en svensk skådespelerska som medverkande aktörer.

Tycker man om snygga effekter, högt tempo och en utveckling bland karakärerna kommer denna film garanteras att uppskattas.

betyg 4 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Featurette: Episode 10
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: