Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Kingsman: The Secret Service (2014)

(Last Updated On: January 9, 2016)

images (1)
Titel: Kingsman: The Secret Service

År: 2014

Genre: Action, Komedi, Äventyr

Längd:  129 min

Regissör: Matthew Vaugh

Skådespelare:   Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson

imdb_46x228.1/10

Kingsman är en superhemlig privat spionorganisation med rötter i ett skrädderi i London. Harry Hart, eller Galahad som hans spionnamn är, är organisationens mest framstående agent, som med hjälp av gentlemannamässigt våld ämnar göra världen till en bättre plats.

SNYGG OCH STILIG MED EN KOMISK TON

När en av hans mest lovande agenter offrar livet för att skydda Harry från en granat känner han tacksamhetsskuld till mannens familj, och rekryterar hans son i hopp om att han har vad som krävs för att bli den bästa agenten.

READ ALSO:  El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

Det finns faktiskt paralleller med denna film med Kick-Ass (2010), där en ung kille försökte rädda staden genom att klä ut sig i grön dräkt och försvara sig mot förövare. Samma regissör, en av skådisarna – Mark Strong och typ av våld återvänder till denna stiliga film där männen slåss i kostymer och använder paraplyer för att mörda folk.

Det är karaktärsutveckling som är i fokus och man förstår rätt fort vilka två som kommer att få platsen som Lancelot. Det är inte direkt svårt att hänga med i filmen även om andra tittare har sagt så. det är en tydlig linje i berättandet även om det är ett förutsägbart slut. För regissören har uttalat sig om en planerad serie. Om det blir av, återstår att se.

READ ALSO:  Lady and the Tramp (2019) - Official Trailer #2

Strukturen, stilen och filmens tempo är det som fångar ens intresse. Speciellt kläderna och rekvisitan som agenterna använder, det är bra tempo även om det är väldigt utdraget slut, och den innehåller många duktiga och erkända skådisar, som inte får så mycket tid som de andra. Bland andra är Michael Caine, Mark Hamill och en svensk skådespelerska som medverkande aktörer.

Tycker man om snygga effekter, högt tempo och en utveckling bland karakärerna kommer denna film garanteras att uppskattas.

betyg 4 av 5

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film