The Road Warrior (1981)

Road Warrior

Titel: Mad Max 2

År: 1981

Genre: Action, Sci-Fi, Thriller

Längd: 96 min

Regissör: George Miller

Skådespelare:  Mel Gibson, Bruce Spence, Virginia Hey

imdb_46x227,6/10

Mad Max (Mel Gibson) kör omkring i den australiensiska öknen och letar efter bränsle och mat tillsammans med sin hund. Han träffar på en pilot i en Autogyro som Max övermannar efter att piloten försökt stjäla hans bil. När Max skall till att döda piloten så berättar denne om en plats där det finns massor av bränsle. Piloten tar med honom dit men väl där visar sig det vara ett fort som är tillverkat av skrot och en bränslepump. Fortet är omringat av ett gäng, ledda av Lord Humungus, som vill ta över det.

READ ALSO:  The Last of Us (2023-) - Preview: Episode 5
Don`t copy text!
%d bloggers like this: