Advertisements

Terminator: Genisys (2015)

The estimated reading time for this post is 0 seconds

(Last Updated On: January 1, 2016)

Terminator Genisys

Titel: Terminator: Genisys

År: 2015

Genre: Action, Äventyr, Sci-Fi

Längd: -.- min

Regissör:  Alan Taylor

Skådespelare:   Jason Clarke, J.K. Simmons, J.K Simmons

imdb_46x22-.-/10

När John Connor, ledare för mänsklighetens motståndsrörelse, skickar Kyle Reese bakåt i tiden till 1984 för att skydda Sarah Connor och säkra framtiden, leder en rad oförutsedda händelser till att tidslinjen bryts upp. Plötsligt befinner sig Reese i en ny och främmande version av det förflutna, där han finner osannolika allierade, däribland “The Guiardian”, farliga nya fiender och ett oväntat nytt uppdrag: att återställa framtiden.

Check out our latest podcast! Weekly Film News is a weekly podcast released every Monday so that YOU can stay updated a recap of the latest news. If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

Advertisements