Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Ted (2012)

(Last Updated On: January 1, 2016)

TED 2

Titel: Ted 2

År: 2015

Genre: Komedi

Längd: 115 min

Regissör: Seth MacFarlane

Skådespelare: Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Morgan Freeman

Ted (2012) on IMDb7.1/10


 

Sedan vi sist mötte dem har John och Ted fortsatt leva drömlivet i Boston. Men nu är rollerna ombytta: John lever ungkarlsliv medan Ted knutit banden med Tami-Lynn, kvinnan i hans drömmar. Äktenskapet börjar snart knaka i fogarna och paret bestämmer sig för att skaffa ett barn för att rädda det. Planen stöter dock på patrull när myndigheterna konstaterar att Ted inte är en person, utan en ägodel, och därför inte har rätt att adoptera. Inte nog med det, han får också sparken från sitt butiksjobb och hans äktenskap annulleras. Arg och nedslagen bestämmer sig Ted för att stämma staten, och ber sin bäste vän att hjälpa honom återvinna de rättigheter han förtjänar. De anlitar en ung, gräsrökande advokat vid namn Samantha L. Jackson och beger sig till rätten.

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
READ ALSO:  Watchmen (2019-) - Official Trailer
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com