Biopremiärer under Höst & Vinter (2015)

(Last Updated On: January 9, 2016)

Folk klagar lätt att det är dåligt med vädret, speciellt svenskarna. Den här sommaren har varit likadan som alla andra sommar. Så det har varit blandade med biobesök under de senaste månaderna. Och nu är det snart slut på augusti och början av september tar sin början.

empty_cinema_room_by_malypluskwiak

Och film är bäst på bio, så här är en kort lista över förväntningsfulla filmer under de kalla månaderna.

Håller du med filmerna nedan? Kommentera nedan!

11/9 Knight of Cups

25/9 Irrational man

2/10 The Walk

2/10 Everest

2/10 The Martian

9/10 Sicario

9/10 Black Mass

23/10 Hotell Transylvania 2

4/11 SPECTRE

16/12 Star Wars: The Force Awakens

25/12 Macbeth

25/12 In the heart of the sea

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: