Livet från den ljusa sidan (1997)

(Last Updated On: January 1, 2016)

livet_fran_den_ljusa_sidan

Titel: As good as it gets

År: 1997

Genre:  Komedi, Drama, Romantik

Längd: 139 min

Regissör: James L. Brooks

Skådespelare: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear

imdb_46x22 7.8/10

Melvin Udall är en gnällig, fördomsfull och neurotisk författare som bor granne med den homosexuella konstnären Simon. Melvin lider av tvångstankar och klarar inte av förändringar, som när servitrisen Carol på hans stamställe, den enda servitris som kan stå ut med hans egenheter, slutar. När dessutom Simon blir misshandlad och Melvin måste ta hand om sin grannes hund blir han tvungen att ta itu med sitt liv.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
%d bloggers like this: