Miss Representation (2011)

220px-Miss_Representation_(2011)

Titel:  Miss Representation

År: 2011

Genre:  Dokumentär

Längd: 85 min

Regissör: Jennifer Siebel Newsom, Kimberlee Acquaro

Skådespelare: Christina Aguilera, Michele Bachmann, Chris Baker

imdb_46x22 7.7/10

Miss Representation är en amerikansk dokumentär av Jennifer Siebel Newsom. Filmen skildrar kvinnors underrepresentation inom politik- och maktpositioner i USA. Den kartlägger även hur kvinnor representeras inom medieindustrin, i hur liten del av media som ägs av kvinnor, hur lite kvinnor syns i bild och hur de framställs i film, tv, reklam, radio och tidningar.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: