Pistvakt – filmen (2005)

Pistvakt

Titel: Pistvakt

År: 2005

Genre: Komedi, Drama, Familj

Längd: 91 min

Regissör: Stephan Apelgren

Skådespelare: Lennart Jähkel, Jacob Nordenson, Tomas Norström

imdb_46x22 5,2/10

Allt ser till en början ut att bli en helt vanligt, händelselös vecka i Svartlien, men efter en tragisk händelse faller allt samman i den lilla orten. Vad är sanning och vad är lögn. Frågan är om det ens är värt att leva. Då inträffar något som väcker hoppet och framtidstron till liv igen… 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Liked it? Take a second to support Marcus J. Ström on Patreon!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: