tumblr_laucebxuca1qzvxlto1_250

Titel: The Devil’s Candy

År: 2015

Genre:  Skräck, Thriller

Längd: 90 min

Regissör: Sean Byrne

Skådespelare:  Ethan Embry, Shiri Appleby, Kiara Glasco

imdb_46x22 6,7/10

En kämpande konstnär är besatt av sataniska krafter efter att han och hans unga familj flyttar in i sitt drömhus på landsbygden Texas , i denna kusliga hemsökta – hus berättelse från den Australiska manusförfattaren och regissören Sean Byrne ( The Loved Ones ) .

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Renfield (2023) - Official Final Trailer
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: