Skyfall

Titel: Skyfall

År: 2012

Genre: Action, Thriller, Äventyr

Längd: 143 min

Regissör: Sam Mendes

Skådespelare: Daniel Craig, Naomi Harris, Ralph Fiennes

imdb_46x22 7.8/10

I filmens inledning misslyckas James Bond (Daniel Craig) att döda yrkesmördaren Patrice (Ola Rapace) som kommit över en hårddisk med uppgifter om MI6:s alla operativa agenter runt om i världen. Bonds chef M (Judi Dench) tror Bond avlidit. Det vore en katastrof för den brittiska underrättelsetjänsten om listan över agenter hamnat i orätta händer. Bond själv har överlevt och sedan MI6:s högkvarter utsätts för ett bombattentat med många dödsoffer återvänder agent 007 för tjänstgöring.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  The Shrink Next Door (2021)
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: