Spectre

Titel: Spectre

År: 2015

Genre: Action, Thriller, Äventyr

Längd: 148 min

Regissör: Sam Mendes

Skådespelare: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Christoph Waltz

imdb_46x22 7.6/10

Ett kryptiskt meddelande från Bonds förflutna skickar iväg honom på ett uppdrag för att avslöja en olycksbådande organisation. Medan M bekämpar politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv skalar Bond bort lagren av svek för att avslöja den fruktansvärda sanningen bakom SPECTRE. 

MAN FÅR  DET MAN BETALAR FÖR

Efter att den kvinnliga versionen av M (Judi Dench) är död, så är det en man som är M i den här filmen. Det upprepas frekvent om det som hände med Skyfall (2012), precis som om det vore en direkt fortsättning av den filmen.

Här börjar det med att man följer James Bond med en dödskallemask på grund av festivalen i México City en kort bit i filmen, han ligger med en kvinna, går ut på balkongen och spränger några byggnader och vad som än händer klarar han det oskadd. Han faller flera meter från en byggnad och han har inte ett märke på sig. Strax därefter kommer franchises tematiska introduktion med visuella effekter som ska sätta tonen på den här filmen.

READ ALSO:  Strays (2023) - Official Fucking Trailer #2

Generellt sett är James Bond en riktigt tråkig karaktär. Han är dessutom ett svin och rätt nedlåtande mot kvinnorna och han dricker när han kör bil. Det finns många logiska luckor i den här filmen för att inte tala om klippningen där det känns mer som att regissören hade mer att gå på när det gällde föregående film. Här var det så förutsägbart att ha man hört filmens titel tidigare eller sett någon slags referens så förstår man vad exakt som kommer att hända i filmen och varför. Franz Oberhauser (Christoph Waltz) återkommer i den här filmen och det görs med en svag avslutning.

Daniel Craig känns igen på många sätt och det som är i den här rollen skiljer i stort inte från de tidigare roller. Hans välklädda livsstil förmår inte att övertala mig. Han är en bra skådespelare men han känns på sina ställen väldigt platt och tråkig i den här typen av roller. Tycker dock om hur Christoph försöker väcka liv i Bonds gamla skurk från femtio-talet. Har man tillfället förbi och vill se en film som är producerad som världens andra dyraste film, på ynka 300 amerikanska dollar. Visst. Men man får det betalar för. Tills nästa gång så är det Voldemort som Bonds chef och Moriarty aka Max eller C, dog nyss i den filmen, så det ska bli ett nöje att se hur James Bond hanterar det.

READ ALSO:  The Whale (2022) - Official Featurette

Och för att inte förstöra nöjet i den här, så bör man se Skyfall (2012) innan den här för de är det enda dem pratar om.

Betyg 3 av 5
Betyg 3 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: