Spionernas_bro

Titel: Bridges of Spies

År: 2015

Genre:  Biografi |Drama | Historia |

Längd: 141 min

Regissör: Steven Spielberg

Skådespelare:   Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda

imdb_46x228.0/10

Filmen handlar om advokaten James Donovan som på 60-talet hamnar mitt i kalla kriget när CIA ger honom i uppdrag att förhandla fram frigivningen av en tillfångatagen amerikansk pilot. 

SOLIDA ROLLTOLKNINGAR I ETT LÅNGSAMT KRIGSDRAMA

Steven Spielberg och Tom Hanks samarbetar igen och är ingenting som är nytt och spännande. Det framhävs som en biografisk, historisk och dramatisk film som utspelar sig under en period av Kalla Kriget på 1960-talet. Känslan av Spielberg sitter kvar även i den här filmen för miljöerna är tillräckligt bra utformat för att ha skapat en autentisk miljö och samma gäller det med kostymen.

READ ALSO:  Jack Ryan (2018-2023): Season 4 - Official Trailer

Den intensiva känslan där karaktärernas liv är i fara återspeglas inte så jätte tydligt i den här filmen. Det blir några diskussioner och om det skulle leda till avrättningar så skulle det bli off screen. Det blir väldigt förutsägbart när filmen bygger på att James Donovan (Tom Hanks) ska ta över två stycken till USA istället för en person i utbyte mot en rysk spion och han motsäger CIA och regeringens mål.

Och eftersom hela filmen känns som ett sätt att tjäna in pengar på en biografisk story, är man lite lurad efteråt. Varken Spielberg och Tom Hanks är på topp i den här filmen. Det är ett mediokert drama som leder till det som man har redan förväntat sig i början.

READ ALSO:  Black Mirror: (2011-): Season 6 - Official Trailer

Trots att det är erfaren personal som ligger bakom den här produktionen känns det som att den kunde göras bättre, men då skulle den förstora filmens helhet. Det här är långt ifrån Hanks och Spielbergs mästerverk men det är en hyfsat underhållande film trots sina brister.

Betyg 3 av 5
Betyg 3 av 5

 

 

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: