Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Spionernas Bro (2015)

(Last Updated On: June 27, 2017)

Spionernas_bro

Titel: Bridges of Spies

År: 2015

Genre:  Biografi |Drama | Historia |

Längd: 141 min

Regissör: Steven Spielberg

Skådespelare:   Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda

imdb_46x228.0/10

Filmen handlar om advokaten James Donovan som på 60-talet hamnar mitt i kalla kriget när CIA ger honom i uppdrag att förhandla fram frigivningen av en tillfångatagen amerikansk pilot. 

SOLIDA ROLLTOLKNINGAR I ETT LÅNGSAMT KRIGSDRAMA

Steven Spielberg och Tom Hanks samarbetar igen och är ingenting som är nytt och spännande. Det framhävs som en biografisk, historisk och dramatisk film som utspelar sig under en period av Kalla Kriget på 1960-talet. Känslan av Spielberg sitter kvar även i den här filmen för miljöerna är tillräckligt bra utformat för att ha skapat en autentisk miljö och samma gäller det med kostymen.

READ ALSO:  The Terror (2018-): Season 1

Den intensiva känslan där karaktärernas liv är i fara återspeglas inte så jätte tydligt i den här filmen. Det blir några diskussioner och om det skulle leda till avrättningar så skulle det bli off screen. Det blir väldigt förutsägbart när filmen bygger på att James Donovan (Tom Hanks) ska ta över två stycken till USA istället för en person i utbyte mot en rysk spion och han motsäger CIA och regeringens mål.

Och eftersom hela filmen känns som ett sätt att tjäna in pengar på en biografisk story, är man lite lurad efteråt. Varken Spielberg och Tom Hanks är på topp i den här filmen. Det är ett mediokert drama som leder till det som man har redan förväntat sig i början.

READ ALSO:  What's Expected At The D23-Expo Next Weekend

Trots att det är erfaren personal som ligger bakom den här produktionen känns det som att den kunde göras bättre, men då skulle den förstora filmens helhet. Det här är långt ifrån Hanks och Spielbergs mästerverk men det är en hyfsat underhållande film trots sina brister.

Betyg 3 av 5

Betyg 3 av 5

 

 

 

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: