hqdefault

Redan för flera år sedan, filmer började marknadsföras för de kommande filmerna, och det kändes som att 2016 kommer bli det år då efterlängtade filmerna återkommer och man kan lämna en biograf med värdighet. Sedan att det kommer mången fantasy och Sci-Fi filmer det kommande året är nog inte så konstigt då det är dessa filmer som är enklast att skapa en hype kring.

Alice i Spegellandet

James Bobin behöver här återupprätta det misslyckande försöket Tim Burton försökte ta till sig när han skapade föregångaren Alice i Underlandet. Men av trailern att döma, så känns filmen intressant och den passar nog den yngre målgruppen som inte går och ser Batman V Superman eller Civil War. Är inte stor fantast av Lewis Carroll verk. Det ska däremot bli intressant hur denna uppföljare tes sig på biograferna.

 Assassin’s Creed

Har man spelat spelet som den här filmen är baserad på är det nog mycket enklare att  ha en förkärlek kring den. Men Michael Fassbender, som lönnmördare i ett annat århundrande låter spännande också.

 Batman V Superman: Dawn of Justice  

Uppvuxen med Batman, så även om dessa förbannande trailers förstör och krossar allt vad förhoppningar innebär betyder inte att det blir en värdelös underhållning eller upplevelse.  Och vad gäller valet av Batman, så är jag inte så brydd. Det som gäller här att han spelar Bruce Wayne/ Batman och gör det han ska. Att Zack Snyder skapar den känslan för Superhjälte-filmer behöver är det viktigast och att man går in där med stora förhoppningar är nog mer riskfylld än med mindre förhoppningar även om det lönar sig att ha lite bakgrund till den här typen av film. Ser fram emot hur den kommer att tas emot  och hur den uppfattas. Kanske en av 2016 mest emotsedda filmer så det känns riskfyllt att ha för stora önskningar.

READ ALSO:  Scream VI (2023)

Captain America: Civil War

Ungefär Marvels motsatsen till vad DC försöker göra med Batman och Superman. Två ikoniska superhjältar slåss mot varandra. Marvels filmer känns inte lika unika till skillnad från DC, då deras kommer sporadiskt på bio. Men det är älskvärda karaktärer precis som DC och det som är mest intressant är att de har ungefär premiär under samma period. Så vilken ska man välja?

Deadpool

Kommer tidigt under året och verkar inte vara så intressant som de andra superhjälte-filmerna men den blir nog tillräckligt hypead som de  andra filmerna. Ryan Gosling verkar i sina marknadsföringsprojekt och i de andra trailers vara värd den rollen. Den lär vara underhållande men kanske inte en favorit mot slutet av året.

Fantastic Beats and where to find them

Om det inte var nog med att mindfucka upp Hobbit och alla prequels och sequels som har kommit de senaste åren ska de göra likadant med barndomen.  Visst, det var tragiskt men skönt att Harry Potter-sagan var över. Men att J.K Rowling återvänder till samma värld och gör det som en prequel som utspelar sig ett par år innan original storyn. Varför inte lämna sitt mästerverk ifred och gå vidare? Hon har uppenbart för lite pengar eller brist på nya nyanserade idéer som drar stor publik. Men det är ändå hon som skriver manuset och därför vet man att det kommer bli antigen en succé eller ett större misslyckande. Jag tror däremot på den sistnämnda.

Hitta Doris

Ska bli trevligt att ta ett dopp i sommar även om den inte känns så nödvändig och intressant men det vore kul att få ett annat perspektiv från Doris sida.

READ ALSO:  Renfield (2023) - Official Featurette

Junglebook: Origins

Den prestige-fyllda filmen med Jon Favreau känns redan vid trailer-släppet som en solid film och kan vara en onödig tillgång i Hollywood men känns som en sevärd film redan nu vid post-produktions stadiet. Och eftersom filmen kommer ut i april nästa år, så borde väl en ny trailer komma snart, eller?

Now You See Me 2

Första filmen var sömnig  och jag är lite osäker på hur den här kommer att fortsätta. Fortfarande splittrad över att Daniel Radcliffe har en roll, hur går det ihop?

Prometheus 2

Hade blandade känslor inför den första och nu när det kommer två eller tre filmer till som ska koppla samman med Alien filmerna från 1970-1980 talet.

Star Trek: Beyond

Trots bristen i den andra filmen så och med en annan regissör känns det inte lika lovande som när J.J Abrams satt bakom regin. Men det är ju trots allt en ny regissör, vilket kan ge en annan synvinkel på storyn.

Star Wars: Episode VIII – Rouge One

Filmen påbörjar sin principal-inspelning i januari och uppgifterna kring den här filmen är väldigt vag men utspelar sig efter den tredje prequel-filmen och den fjärde filmen. Några omtyckta skådisar medverkar men kommer nog skilja sig med stor marginal från årets Star Wars.

Suicide Squad

Var inte nämnd i min 25 – topplista men efter Comic Con i somras känns den tillräckligt spännande att se, då David Ayer har lyckats med en ton som gör den tillräckligt seriös istället för en överdriven film. En fullskalig ”skurk” film är inte vanligt och den bryter den så kallade superhjälte- trenden, vilket gör den unik i sitt sammanhang. Jokern och Harley Quinn är nog några av de två karaktärerna som kommer finns mest i fokus och att Afflecks Batman är med är lite intressant också.

READ ALSO:  The Amazing Story Behind Netflix Docuseries 'Chimp Empire'

The Hateful eight

Ingenting jag känner mig intresserad i stora drag eller känner en viss pepp för men hans filmer brukar i slutändan vara sevärd så det återstår att se.

The Revenant

Verklighetsbaserad film med Leonardo DiCaprio och Tom Hardy. De två fungerade bra i Inception och med Birdman-regissören ska det bli intressant att se. Baserad på vad trailern visar kan den leva upp till förväntningarna.

Tintins Äventyr: Solens Tempel

Premiär om ett år. Två sammanslagna böcker tillsammans och det är Peter Jackson som regisserar. Kan bli intressant. Och med Steven Spielberg som producent kan nästan allting inträffa. Dessutom kommer det en tredje film om Tintin.

X-Men: Apocalypse

Trailern för denna film dominerar i sin helhet i jämförelse med Marvel och DC – stor filmer. Lite fundersam kring Sophie Turner och Jennifer Lawrence i den här delen. Mest intresserad är faktiskt skurken Apocalypse, som är en hänvisning till The Four Horsemen och Oscar Isaac som är även med i Ex Machina och den komamnde Star Wars. Han dominerade i Ex Machina och hoppas att han kan göra en bra insats i den här filmen. Mäktig trailer, trots sina brister, gör bättre intryck än från Civil War och Dawn of Justice.

Nya filmer i listan: Alice i Spegellandet, Deadpool, Fantastic Beast and where to find them.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: