Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Sevärda Serier På C More

(Last Updated On: January 9, 2016)

ladda ned

Playtjänsterna ramlar in i vår värld, en efter en. Vissa funkar i sin helhet och vissa fungerar inte. Netflix har ju funnits väldigt länge, och nu för något år sedan kom C more, Canal Digitals svenska och nordens variant på betalkanaler. Och det verkar som att efter Netflix började producera egna filmer och serier har även europeiska kanaler gjort det, med C More inkluderat.

För någon månad sedan fick jag i uppdrag att kolla närmare på deras utbud, vilket förstås var väldigt intressant och spännande för det är ett varierat utbud. Det finns för vuxna, barn och sportintresserade.

Några nya serier som har dykt upp på sista tiden som kan vara värt att ta en titt: 

Versailles – Påkostad fransk dramaserie om maktspelet vid Ludvig XIVs hov i Versailles. Här är vardagen fylld av intriger och hemliga begär. Den unge kungen är i färd att befästa sin makt, bland annat genom att bygga det nya slottet i Paris utkanter. Men hoten mot hans makt är många och farliga. Serien är engelskspråkig, och i huvudrollen som Solkungen ses George Blagden (“Vikings” och “Les Misérables”).

READ ALSO:  Into the Ashes (2019) - Official Trailer

Flesh And Bone –  Claire är en talangfull ballerina som hamnar under den krävande konstnärlige ledaren Pauls vingar. Hon bär på hemligheter ur det förflutna, som har lämnat djupa ärr men även driver henne framåt. Hur långt är Claire beredd att gå för att nå framgång? “Flesh and Bone” är en amerikansk dramaserie, i samma anda som succéfilmen “Black Swan”. Med Ben Daniels (“House of Cards”, “Locke”) i en av de bärande rollerna.

Gåsmamman – Jag brukar inte tycka inte om svenska drama då de inte hittar den rätta tonen. Men i den nya svenska dramaserien Gåsmamman, så lever hoppet kvar  efter några avsnitt om den är värd att se.
Sonja (Alexandra Rapaport) lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant. Men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn. Hon kan inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på.

READ ALSO:  Stranger Things (2016-) - Season 3: Final Trailer

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
%d bloggers like this: