ladda ned

Playtjänsterna ramlar in i vår värld, en efter en. Vissa funkar i sin helhet och vissa fungerar inte. Netflix har ju funnits väldigt länge, och nu för något år sedan kom C more, Canal Digitals svenska och nordens variant på betalkanaler. Och det verkar som att efter Netflix började producera egna filmer och serier har även europeiska kanaler gjort det, med C More inkluderat.

För någon månad sedan fick jag i uppdrag att kolla närmare på deras utbud, vilket förstås var väldigt intressant och spännande för det är ett varierat utbud. Det finns för vuxna, barn och sportintresserade.

Några nya serier som har dykt upp på sista tiden som kan vara värt att ta en titt: 

Versailles – Påkostad fransk dramaserie om maktspelet vid Ludvig XIVs hov i Versailles. Här är vardagen fylld av intriger och hemliga begär. Den unge kungen är i färd att befästa sin makt, bland annat genom att bygga det nya slottet i Paris utkanter. Men hoten mot hans makt är många och farliga. Serien är engelskspråkig, och i huvudrollen som Solkungen ses George Blagden (“Vikings” och “Les Misérables”).

READ ALSO:  Chimp Empire (2023) - Official Trailer

Flesh And Bone –  Claire är en talangfull ballerina som hamnar under den krävande konstnärlige ledaren Pauls vingar. Hon bär på hemligheter ur det förflutna, som har lämnat djupa ärr men även driver henne framåt. Hur långt är Claire beredd att gå för att nå framgång? “Flesh and Bone” är en amerikansk dramaserie, i samma anda som succéfilmen “Black Swan”. Med Ben Daniels (“House of Cards”, “Locke”) i en av de bärande rollerna.

Gåsmamman – Jag brukar inte tycka inte om svenska drama då de inte hittar den rätta tonen. Men i den nya svenska dramaserien Gåsmamman, så lever hoppet kvar  efter några avsnitt om den är värd att se.
Sonja (Alexandra Rapaport) lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant. Men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn. Hon kan inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på.

READ ALSO:  The Machine (2023) - Official Trailer

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: