bron-dvd.jpg

Titel: Bron/Broen

År:  2011,2013,2015

Genre: Kriminalare, Mystery, Thriller

Längd:  ca 60 min/ Avsnitt

Skapare:   Hans Rosenfeldt

Skådespelare:   Sofia Helin, Kim Bodnia, Dag Malmberg

imdb_46x228.6/10

Poliserna Saga Norén och Martin Rohde utreder en seriemördare efter att ett lik dumpats mitt på Öresundsbron, precis på gränsen mellan Sverige och Danmark. Morden antyds ha sociala och politiska motiv, och visar sig ingå i en lika sofistikerad som djävulsk hämnd.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  The Machine (2023) - Official Trailer
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: