joy-poster

Titel: Joy

År:  2015

Genre: Komedi, Drama

Längd: 124 min

Regissör: David O. Russell

Skådespelare: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper

imdb_46x22 6,7/10

Joy är en kommande amerikansk biografisk dramakomedifilm skriven och regisserad av David O. Russell och med Jennifer Lawrence, Robert DeNiro och Bradley Cooper i rollerna. Filmen handlar om en kämpande ensamstående mor till tre barn, Joy Mangano (spelad av Lawrence), som uppfann Miracle Mop och är ordförande i Ingenious Designs

INSPIRERANDE HISTORIA, MEN HAR HÅL

Det är en väldigt fin berättelse, om en ikons väg till toppen. Joy Mangano är bara inte en ikon för kvinnor, men också för män. Jag är väldigt glad att Hollywood tar upp en sådan inspirerande historia. Gällande filmen i sig, höll den inte måttet till handlingen.

Jag tyckte att skådespelarna gjorde bra ifrån sig. De som störde mig i filmen, var inte dem. Robert De Niro, Jennifer Lawrence och Bradley Cooper i samma film, verkar vara ett vinnande koncept. Scenografin och kameraarbete i allmänhet, var bra och använde bra teknik. David O. Russell bland annat skrev och regissera filmen. Det var inget fel med hans arbete. Filmen höll inte hela vägen helt enkelt. Alla filmer kan ha ”hål”, även om dem kan anses vara ett mästerverk. Jag är inte allt för mycket för drama, den blev lite lång tråkig i första halvan och gillade inte riktigt Joy som karaktär. Den andra halva var helt tvärtom, jag sögs in i filmen och brydde mig mer om Joy.

READ ALSO:  Barry (2018-2023): Season 4 - Official Trailer

SPOLIERS!

Det är en scen, då Joy hälsar på företaget som gör skaftet för hennes moppar. Hon misstänker att de har någonting görningen, när de plötsligt börjar krångla över betalningen. Hon gör en manöver och går in på toan. Hon märker plötsligt att det är en mystisk dörr, som är enbart täckt med några saker. Hon går in igenom den, och den leder henne till själva produktionsrummet. Karaktärerna som sköter fabriken måste ha några skruvar löst, om de ska vara så dumma och ha en dörr inne på toan som leder till produktionsrummet.

De kan de ju i alla fall låsa den. När hon kommer in i produktionsrummet, märker hon att de har kopierat hennes skiss på mopparna. Plötsligt kommer chefen för företaget in, och märker att hon är där. Någon tio sekunder senare, kommer polisen i lokalen. Det är ingen speciell klippningen alls, Joy hinner bara skälla lite på varandra innan polisen griper henne för olaga intrång. Chefen visste inte att hon var där för ens han gick in i lokalen, så han omöjligt kunde gjort de innan.

READ ALSO:  Renfield (2023) - Official Final Trailer

Han kan såklart varit en ond karaktär som ringde polisen innan han märkte att hon var där inne, men det gick väldigt fort för Joy att gå in på toan och ta sig in i produktionsrummet. Chefen måste verkligen vara otålig. Man kan spekulera denna scen på flera olika sätt, men från min synvinkel ser det ut som att polisen teleportera sig dit, verkligenhetens poliser har verkligen något att lära…

Rekommenderar den verkligen för folk som gillar drama, men jag rekommenderar också den för folk som inte riktig gillar drama. Tar man sig igenom första halvan, så fastnar man lätt.

Betyg 3 av 5
Betyg 3 av 5
If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Cocaine Bear (2023)
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: