MV5BMTQ4MjgwNTMyOV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTc1MjI0NDE@._V1_SX640_SY720_

Titel: Trainwreck

År:  2015

Genre: Komedi, Romantik

Längd: 125 min

Regissör: Judd Apatow

Skådespelare: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson

imdb_46x22 6,4/10

Ända sedan hon var en liten flicka har Amy fått höra från sin far att monogami inte är realistiskt. Som reporter på ett magasin lever hon nu efter det mottot – åtnjutandes i vad hon tror är total frihet, fjärran från långtråkiga romantiska förpliktelser. I verkligheten är hon dock allt annat än lycklig. När hon inser att hon börjar falla för huvudpersonen i en artikel hon skriver, den charmige och framgångsrike idrottsläkaren Aaron Conners, börjar Amy fundera på om det trots allt inte är alla andra vuxna som varit rätt ute hela tiden.

ROLIG KOMEDI MAN FASTNAR FÖR

Först när jag såg trailern, var jag lite skeptiskt över själva filmen, men jag blev glatt förvånad. Inga spoilers, men jag började garva redan efter de första minuterna. Jag vet inte om jag har dålig humor, men det är första gången jag skrattade så hårt så fort. Filmen började starkt och man fick lära känna huvudkaraktären väldigt bra. Regissören för den har filmen var Judd Apatow, som bland annat regisserat ”40 year old virgin”. Tillsammans med Amy Schumer som manusförfattare, så gjorde båda ett bra jobb. Så jag har typ inget klagande på manuset eller regin. Det enda som jag skulle vilja ta upp, är att det kändes som att Amy Schumers komik-repliker var utdragna ur en stå upp-rutin. Det störde lite ur filmen, men om man fastnar i handlingen, så är det inget större problem.

READ ALSO:  Tetris (2023) - Official Featurette

Gällande skådespeleriet så tyckte jag att de flesta skådespelarna gjorde utmärkt ifrån sig. Denna film var basketbollspelaren Lebron James filmdebut. Han gjorde ett bra jobb ifrån sig för att vara första gången som han skådespela i en film, men han förtjänade inte att ha en sådan stor roll som han hade. Man förstår ju att han hade så stor roll i filmen, mest tack vare att han är så känd. Han var förvånansvärt bra, men hade visa scener som inte riktigt höll skådespelarmässigt. Utvecklar han sitt skådespeleri, så skulle jag gärna se honom i flera filmer. Resten av skådespelarna gjorde ett utmärkt jobb, och jag hittar inte något jag kan klaga på. John Cena har ju genom åren förflyttat sig mycket till filmvärlden, och han var hysterisk i den här filmen. Han hade en av de mindre rollerna, men det är hans scener som är mest ihågkomna för mig. Jag hade velat se mer av honom än Lebron James, om Cena hade fortsatt att vara samma hysteriska karaktär, som han var i början av filmen.

READ ALSO:  Renfield (2023) - Official Final Trailer

Filmens foto var enligt mig, väldigt utvecklad och hjälpte att sälja berättelsen. I sig var den här filmen väldigt bra, och satt en ny struktur på komedi-filmer. Man förstår om man ser filmen. Den hade saker som kunde förbättras, men jag kan verkligen se fortsättning med Amy Schumer som manusförfattare, och skådespelerska så klart. Amy har verkligen någonting på gång inom komedifilmer, och jag skulle jättegärna se en tvåa på den här filmen.

betyg 4 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  The Whale (2022) - Official Featurette
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: