DVDWidescreenTemplate

Titel: Get the Gringo

År: 2012

Genre: Action, Drama, Kriminalare

Längd: 96 min

Regissör: Adrian Grunberg

Skådespelare: Mel Gibson, Kevin Hernandez, Daniel Giménez Cacho

imdb_46x22 7,0/10

En rånare som efter att ha försökt fly med ett rånbyte på flera miljoner dollar hamnar i ett ökänt fängelse i Mexiko.

TYPISK ACTIONFILM, MEN VÄLDIGT UNDEHÅLLANDE

Mel Gibson som person, är jag inget fan av, men jag gillar han som skådespelare för de mesta. Detta är nog en av hans mest underhållande filmer. Hans tuffa personlighet passar väldigt bra i den här berättelsen, om en tjuv som är delaktig av rån, och hamnar i ett mexikanskt fängelse. Jag vill inte spoila allt för mycket, men jag tycker manuset i sig, är helt okej. Den har actionstrukturen och spänningen, men den är inte allt för unik berättelse i sig. Vi har sett liknande berättelse som man kan koppla till den här filmen.

READ ALSO:  Shazam!: Fury of the Gods (2023)

Även om manuset är medelmåttigt, så är det regin och skådespelarna som gör filmen så bra. Adrian Grunberg dirigerade hela projektet och det visar att han har kunnigheten att klara av att göra en action film. Som sagt så gillade jag speciellt Mel Gibson i filmen. Han har den attityd som gör det väldigt realistiskt att se honom i den situationen, som hans karaktär befinner sig i. Hans galna planer och handlingar gör den här filmen extra underhållande. Resten av skådespelarna gjorde såklart också ett bra jobb ifrån sig, såsom Kevin Hernandez och Daniel Gimenez Cacho. Skillnaden mellan dem och Gibson enligt mig, är att det inte kändes som att Gibson spelade. Men enligt mig är det nog för att, han var född för att spela en sådan här roll. Allt som allt, väldigt utmärkt skådespeleri.

READ ALSO:  Barbie (2023) - Official Trailer #1

Gällande effekter och scenografi, finns det inte så mycket att säga. Den hade kliché scener med explosioner och ”coola vinklar”, alltså inget utstickande från de typiska actionfilmerna. Om man ska sammanfatta tyckte jag att filmen i hel helt var medelmåttig, och underhållande. Är man ett fan av de typiska actionfilmerna så är det här rätt film. Analyserar man filmen, scen för scen så kommer man hitta ”hål” i handlingen, men det är väldigt svårt att göra det om man gillar actionfilmer. Det är en adrenalin fylld film, med väldigt spännande nyckelscener som drar en tillbaka i filmen. Det är en medelmåttig actionfilm, men det är nog en av de bästa inom kategorin.

Detta är ingen eftertraktad film som man längtar till att se. Det är en film som man sätter på någon kväll när man har inget att göra. Jag rekommenderar att se den, speciellt en fredagskväll. Det blir nog inte så mycket mys, men det blir troligen en av de mest underhållande nätterna någonsin, för beundrare av actionfilmer.

READ ALSO:  Black Mirror: (2011-): Season 6 - Official Trailer

Om man inte gillar Mel Gibson, så är detta också rätt film. Då han får stryk i ett antal scener.

Betyg 3 av 5
Betyg 3 av 5
If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: