Into-the-wild

Titel: Into the Wild  

År:  2007

Genre: Äventyr, Biografi, Drama

Längd: 148 min

Regissör: Sean Penn

Skådespelare: Emile Hirsch, Vince Vaughn, Catherine Keener

imdb_46x22 8,2 /10

Into the Wild är den sanna historien om Christopher McCandless, en toppstudent på Emory University i Atlanta. Efter avslutad utbildning skänker han bort alla sina besparingar och välgörenhet och liftar till Alaska där han bosätter sig mitt i vildmarken. Into the Wild är regisserad av Sean Penn baserad på Jon Krakauers bästsäljande bok om McCandless.

INSPIRANDE HISTORIA, UNDERBAR FILM FÖR DEM SOM GILLAR DRAMA

Detta är en av de mest inspirerande berättelserna, jag någonsin har hört. En ung man som letar efter lycka bortom den materiella världen. En underbar berättelse, som vackert fördes över till film. Jag har aldrig sett Sean Penn som regissör, men detta ändrar verkligen min uppfattning om honom. Handlingen i sig, skulle jag säga är mer inspirerande än spännande. Det finns inga spännande scener i filmen, som får adrenalinet att pumpa, men man är känslomässigt delaktig i filmen. Att den är baserad på en sann historia, som gör hela filmvisningen extra speciell.

READ ALSO:  FUBAR (2023)

Underbart skådespeleri, under hela filmen. Emile Hirsch gjorde ett utmärkt jobb att spela Christopher. Jag kände för hans karaktär, och jag ville att det skulle gå bra för honom. Jag har aldrig varit något fan av Kristen Stewart och Vince Vaughn. Det går att diskutera deras skådespeleri-tekniker, men jag ärligt tyckte att de gjorde ett bra jobb i den här filmen. Det kan bero på att det hade rätt små roller, men det är upp till en själv att bestämma. Överlag, underbart skådespeleri från allihopa.

Det som sålde filmen ordentligt för mig, var scenografin och musiken. De båda gick hand i hand, i den här filmen. Underbar öppen utsikt över de olika naturområdena, som huvudkaraktären besöker. Musiken gav mig gåshud, över hur bra den passade till den vackra scenografin. Sean Penn anställde rätt folk när han skulle göra den här filmen.

READ ALSO:  Shazam!: Fury of the Gods (2023)

Om man går in på djupet så finns det lite ”hål”. Det kan kännas lite tråkig för de som inte gillar drama. Enligt mig, finns det inte riktigt några konflikter eller mål, förens i mitten och i slutet av filmen. Han har inget officiellt mål förens i mitten av filmen, då han bestämmer sig för att samla ihop pengar för att resa upp till Alaska. Han har ingen större konflikt förens mot filmens slut, då han kämpar att få tag i mat så han inte svälter ihjäl. Hur mycket man njuter av filmen, beror helt på hur petig man är på berättelser. Vill man ha en inspirerande berättelse, så är den här filmen för dig. I helhet så har de gjort ett bra jobb, med hela produktionen av filmen, sen om man gillar den eller inte, faller helt på vilken filmsmak man har. För mig var den rätt okej i helhet, men jag måste säga att jag fastnade i filmen när han började bege sig mot Alaska. Jag rekommenderar att i alla fall testa och se filmen, men jag tror att många kommer fastna.

READ ALSO:  The Idol (2023) - Official Trailer

betyg 4 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: