This slideshow requires JavaScript.


Det bästa med TV-Serier är att man kan fly från verkligheten även om det är bara för en timme per gång tyvärr, i större drag. Vissa serier har flera timmar speltid men det blir i så fall mindre avsnitt per säsong. Sedan är det väl ingen större hemlighet att Hollywood och filmvärlden har fått mersmak med att massproducera kvalitetsserier. Här är en del av högkvalitativa serier. Sitcom – genren är ej inkluderad. Av listan att tolka så är de moderna seriernas framgång från 2010 och 2013.

24

American Horror Story

Arkiv X

Band of Brothers

Bates Motel

Breaking Bad

Broadchurch

READ ALSO:  Oscars Winners - 2023

Bron (2011-)

Dexter

Downton Abbey

Fargo

Game of Thrones

Hannibal

House of Cards

LOST

Mr. Robot

Prison Break

Sherlock

Six Feet Under

The Killing

The Leftovers

The Walking Dead

True Detective

Twin Peaks

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: