Topp 24 TV-Serier

This slideshow requires JavaScript.


Det bästa med TV-Serier är att man kan fly från verkligheten även om det är bara för en timme per gång tyvärr, i större drag. Vissa serier har flera timmar speltid men det blir i så fall mindre avsnitt per säsong. Sedan är det väl ingen större hemlighet att Hollywood och filmvärlden har fått mersmak med att massproducera kvalitetsserier. Här är en del av högkvalitativa serier. Sitcom – genren är ej inkluderad. Av listan att tolka så är de moderna seriernas framgång från 2010 och 2013.

24

American Horror Story

Arkiv X

Band of Brothers

Bates Motel

Breaking Bad

Broadchurch

READ ALSO:  The Last of Us (2023) - Official Trailer

Bron (2011-)

Dexter

Downton Abbey

Fargo

Game of Thrones

Hannibal

House of Cards

LOST

Mr. Robot

Prison Break

Sherlock

Six Feet Under

The Killing

The Leftovers

The Walking Dead

True Detective

Twin Peaks

 

Don`t copy text!
%d bloggers like this: