MV5BNzQ0NDgwODQ3NV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTYxNjc2ODE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

Titel:  Now You See Me 2

År: 2016

Genre:  Action, Komedi, Äventyr

Längd:  129 min

Regissör: Jon M. Chu

Skådespelare:  Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson

imdb_46x22 7,0/10

Magikerna The Four Horsemen flyttar åter gränserna för illusionkonst till nya höjder på scener runt om i världen. Ett år efter att de lurat FBI och vunnit folkets hjärtan med sina Robin Hood-aktiga konster, dyker illusionisterna upp igen för en comeback i syfte att avslöja oetiska metoder som en tech-magnat ägnar sig åt. Mannen bakom deras framträdande är ingen annan än Walter Mabry, ett tekniskt underbarn som med hot får The Four Horsemen att genomföra sitt mest omöjliga rån hittills. Deras enda hopp att rentvå sina namn är att utföra ett sista trick och avslöja den riktiga skurken.

TVÅN SOM PÅMINNER NÄSTAN SOM ETTAN…

Det har i media varit otydliga om när den här filmen hade premiär, och om den hade premiär då den inte har varit med i de större marknadsföringskanalerna. Och med tanke på att den föregående filmen var rätt omtyckt, så är det lite synd att den här kommit i skuggan av de större blockbuster-filmerna den här sommaren. Den hade visserligen den mystiken och suspensiva betoningar att bli en klockren uppföljare men tyvärr valde producenten och regissören ett helt annat spår – Hollywoodspåret.

READ ALSO:  The Amazing Story Behind Netflix Docuseries 'Chimp Empire'

Om man inte har nyligt sett den första filmen, kan det ta ett tag innan den här kommer igång då inledningen har en viktig pay-off mot slutet av filmen. Man bör även ha det färskt i minne vilka som medverkade i föregående film, även om det påminns rejält här.

Det är bra tempo tills en viss tid in i filmen, det känner man igen. Andra akten i den här filmen är väldigt långdragande och tempot har saktats ner rejält tyvärr. Ibland känns som att vissa skådespelare fungerar enbart som åskådare, och fyller nästan ingen funktion, vilket så klart inte är fallet men ibland står filmen och stampar och de kunde ha skippat komedin i den här filmen. Avslutningen på hela filmen kändes en aningen oväntad men ändå billig på grund hur de presenterade det. De lyckades trots allt få svar på de flesta frågorna innan eftertexterna men andra akten var löjligt lång.

READ ALSO:  Asteroid City (2023) - Official Trailer

För att vara en film med så stora internationella skådespelare, så var det ändå värt ett besök i biosalongen. Man fick det man förväntade sig. Morgan Freeman och Michael Caine är de som tittar på medan Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woddy Harrelson grovjobbet. Däremot en extra stjärna i kanten bör tilldelas Dave Franco, som faktiskt tar ett steg framåt i den här filmen medan den yngre trion kändes inte så märkvärdiga. Daniel Radcliffe, som skurk, eller den pådrivande antagonisten fick sur eftersmak, men han gjorde ett hyfsat bra jobb.

Mystiken kring organisationen Ögat, fungerar väldigt bra här. Det känns som att det knyter samman med vad som inträffade på slutet och hur Morgan Freeman och Mark Ruffalos relation fick upphov i slutscenerna. En helt okej uppföljare men man bör se första filmen före.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Chimp Empire (2023) - Official Trailer
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: