Livet_efter_dig.jpg

Titel: Livet efter dig

År: 2016                                                                         

Genre: Drama, Romantik

Längd: 110 min

Regissör: Thea Sharrock

Skådespelare: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer

 img_0361-1  7,7/10

Efter en motorcykelolycka blir Will förlamad från axlarna och nedåt. Hans föräldrar plågas av sin sons bitterhet och modern bestämmer sig för att anställa honom ett gladlynt sällskap till att tända hans livsgnista igen. Lyckligtvis har Louisas fik precis bommat igen och hennes handledare på arbetsförmedlingen skickar henne till att pröva lyckan hos familjen.

UNDERBAR OCH LÄRORIK ROMANTISK HISTORIA

 VARNING KAN INNEHÅLLA SPOILERS!

Detta är en höjdare för dem som gillar drama och romantik. Romantiska berättelser har aldrig riktigt varit min grej, men den här hade ett så bra meddelande. Man ska leva livet efter sina egna villkor, det är så jag tolkar det i alla fall. Hade aldrig sett eller hört om den här filmen, om det inte var för min flickvän. Det är en adaption av en bok med samma namn, som är också skriven av manusförfattaren, Jojo Moyes.

READ ALSO:  Black Mirror: (2011-): Season 6 - Official Trailer

Finns inte mycket att säga om manuset, än att den är en av de bästa drama berättelserna jag har hört. Det är svårt att säga utan att spoila, men den får en att tro att det är den stereotypiska romansfilmen, men i sista akten så slänger den om allting. Det blir inte det lyckliga slutet vi förväntade oss, men det är okej. Man får lärdom som man verkligen ska ha med sig i livet. Det är en rad av olika känslor som går igenom en sista akten, vilket gör manuset så himla underbart och har stor impakt. Vi bryr oss om karaktärerna!

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Featurette: Episode 10

Regin och foto, gjorde extremt bra tillsammans. Inte allt för unikt, mesta delen av filmen rider på berättelsen. Vilket i detta fall var ett bra beslut från regissören.

Skådespelarna kunde inte varit bättre, speciellt Emilie Clarke och Sam Clafin. Jag vet inte om de behövde skådespela när de delade scener, för de kändes verkligen äkta gällande kemin. Man kände naturliga känsla mellan deras karaktärer. Emilie är den här tokiga, godhjärtade tjejen från små staden, som vill inget annat än hjälpa andra, vilket inkluderar hennes familj med deras ekonomiska problem. Sam Clafin, var den där adliga och kaxiga rikemanskillen som vill inget annat än ha tillbaka sitt liv innan olyckan. De andra skådespelarna gjorde också ett utmärkt jobb, att sälja berättelse och få den att känna levande.

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Featurette: Last Day of Filming

I helhet är den är underbar film, för de som älskar kärleksfilmerna och draman. Den tar de stereotypiska dagen från genren och gör en helt egen stil. Den är inte perfekta filmen, men den är värd en titt och jag tror säkert en hel del kommer både älska den, och bli insugna i berättelsen.

betyg 4 av 5

Me before You (2016) Eng Version

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: