dont breathe.jpg


Titel: 
Don’t Breathe

År: 2016

Genre:  Skräck, Thriller

Längd: 98 min

Regissör:   Fede Alvarez

Skådespelare: Stephen Lang, Jane Levy, Dylan Minnette

img_0361-17,6/10

För att slippa tristessen, och kanske en dag kunna komma bort från sin hemstad, har de tre vännerna Rocky, Alex och Money begått en rad välplanerade inbrott. När de hör talas om att en blind man bor ensam i ett ödsligt bostadsområde och har en förmögenhet undangömd i sitt hem, bestämmer de sig för att genomföra sin största och sista kupp. Men deras plan går skrämmande fel när de inser att deras måltavla inte var så harmlös som de trott.

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4

Från Fede Alvarez (Evil Dead) kommer årets överraskningsskräckis.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: