Nu är det jul – igen 2 (2002)

(Last Updated On: December 29, 2016)

santa-2 

Titel: The Santa Clause 2

År: 2002

Genre:  Familj |Fantasy | Komedi|

Längd: 134 min

Regissör:  Michael Lembeck

Skådespelare:   Tim Allen, Spencer Breslin, Elizabeth Mitchell

img_0361-15,6/10 

 Jultomtens son Charlie har hamnat på en lista över stygga barn och tomten måste åka för att tala med honom. Den vikarierande tomten ställer dock till det på Nordpolen så jultomten måste åka tillbaka dit. Jultomten är dessutom pressad att gifta sig före nästa julafton.

 

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: