En lysande jul (2006)

(Last Updated On: December 29, 2016)

jul.jpg 

 Titel:  Deck the Halls

År: 2006

Genre:  Komedi | Familj

Längd:  133 min

Regissör:   John Whitesell

Skådespelare: Matthew Broderick, Danny DeVito, Kristin Chenoweth

imdb_46x22 4,9/10

 

Steven har i alla år lyst upp tillvaron i juletid för grannarna genom sina överdådiga juldekorationer. Men i år får han konkurrens av den nyinflyttade Buddy Hall och det blir en giganternas kamp när de båda mäter sina krafter – i watt och kreativitet.

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
%d bloggers like this: