Ensam Hemma 2 – Vilse i New York (1992)

 

ensam-hemma-2

Titel: Home Alone 2: Lost in New York

År: 1992

Genre: Komedi | Familj | Äventyr

Längd: 120 min

Regissör: Chris Columbus

Skådespelare: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

img_0361-16,6/10 

Familjen McCallister förbereder sig för att fira julen i Florida. 10-årige Kevin, Peter och Kates yngste son, ser Florida som kontrast till den julmiljö han gillar, främst på grund av avsaknaden av julgranar. Under skolans julkonsert blir Kevin, då han sjunger solo, hånad av storebror Buzz, och Kevin beslutar sig för att ge igen. Kevin vägrar att be om ursäkt för sina handlingar, fortfarande sur på familjens beslut att resa till Florida, och rusar upp på tredje våningen i familjens hus, och önskar han hade egna pengar att resa på semester själv för.
Under natten återställs familjens väckarklocka, så att familjen nästan försover sig. Medan de jäktar till flygplatsen hamnar Kevin i ett flygplan på väg mot New York och laddar sin freestyle med nya batterier, medan familjen landar i Florida utan att ha tänkt på att Kevin inte är med. Samtidigt i New York lyckas Kevin ta in på Plaza Hotel, men blir rädd då han stöter på en äldre kvinna som matar duvorna.

READ ALSO:  You (2018-): Season 4 - Date Announcement
Don`t copy text!
%d bloggers like this: