fullt-hus-igen

Titel:  Cheaper by the Dozen 2

År: 2005

Genre: Komedi | Familj | Äventyr

Längd: 90 min

Regissör: Adam Shankman

Skådespelare:  Steve Martin, Bonnie Hunt, Hilary Duff

img_0361-15,4/10 

Återigen får vi följa med familjen Baker. Den här gången åker de på semester. Vilket inte går helt smärtfritt när man är två föräldrar och har tolv barn, där äldsta dottern är gravid. Inte blir det bättre av att den gamla ärkefienden bor tvärs över sjön och stoltserar med åtta närmast perfekta och väluppfostrade barn.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  FUBAR (2023)
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: