million-dollar-babyTitel:  Million Dollar Baby

År: 2004

Genre: Drama | Sport

Längd: 132  min

Regissör: Clint Eastwood

Skådespelare: Hilary Swank, Clint Eastwood, Morgan Freeman

img_0361-18,1/10 

Den åldrade boxningstränaren Frankie Dunn (Clint Eastwood) började som en skicklig “cut man”, med uppgift att sy ihop trasiga boxare så att matcherna kan fortsätta. Som tränare har han under sitt liv tränat upp många professionella boxare. Hans gyllene regel som han lär ut till sina adepter är att alltid skydda sig själva. Han vägrar låta någon komma honom nära inpå livet efter att för länge sedan förlorat kontakten med sin dotter och inte får förlåtelse för det han gjort. Hans enda vän och tidigare adept Eddie “Scrap” Dupris (Morgan Freeman) hjälper honom att driva den nedgångna träningslokalen Hit Pit. Frankie är sedan många år tyngd av skulden av att han borde ha stoppat Scraps sista match då hans öga gick förlorat.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Jack Ryan (2018-2023): Season 4 - Official Trailer
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: