Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Million Dollar Baby (2004)

Last Updated

million-dollar-babyTitel:  Million Dollar Baby

År: 2004

Genre: Drama | Sport

Längd: 132  min

Regissör: Clint Eastwood

Skådespelare: Hilary Swank, Clint Eastwood, Morgan Freeman

img_0361-18,1/10 

Den åldrade boxningstränaren Frankie Dunn (Clint Eastwood) började som en skicklig “cut man”, med uppgift att sy ihop trasiga boxare så att matcherna kan fortsätta. Som tränare har han under sitt liv tränat upp många professionella boxare. Hans gyllene regel som han lär ut till sina adepter är att alltid skydda sig själva. Han vägrar låta någon komma honom nära inpå livet efter att för länge sedan förlorat kontakten med sin dotter och inte får förlåtelse för det han gjort. Hans enda vän och tidigare adept Eddie “Scrap” Dupris (Morgan Freeman) hjälper honom att driva den nedgångna träningslokalen Hit Pit. Frankie är sedan många år tyngd av skulden av att han borde ha stoppat Scraps sista match då hans öga gick förlorat.

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
READ ALSO:  Midsommar (2019) - Official Trailer
%d bloggers like this: