Million Dollar Baby (2004)

million-dollar-babyTitel:  Million Dollar Baby

År: 2004

Genre: Drama | Sport

Längd: 132  min

Regissör: Clint Eastwood

Skådespelare: Hilary Swank, Clint Eastwood, Morgan Freeman

img_0361-18,1/10 

Den åldrade boxningstränaren Frankie Dunn (Clint Eastwood) började som en skicklig “cut man”, med uppgift att sy ihop trasiga boxare så att matcherna kan fortsätta. Som tränare har han under sitt liv tränat upp många professionella boxare. Hans gyllene regel som han lär ut till sina adepter är att alltid skydda sig själva. Han vägrar låta någon komma honom nära inpå livet efter att för länge sedan förlorat kontakten med sin dotter och inte får förlåtelse för det han gjort. Hans enda vän och tidigare adept Eddie “Scrap” Dupris (Morgan Freeman) hjälper honom att driva den nedgångna träningslokalen Hit Pit. Frankie är sedan många år tyngd av skulden av att han borde ha stoppat Scraps sista match då hans öga gick förlorat.

READ ALSO:  The Last of Us (2023) - Official Trailer
Don`t copy text!
%d bloggers like this: