Advertisements

Miraklet i New York (1994)

(Last Updated On: December 29, 2016)

 

mirakel

Titel:  Miracle on 34th Street

År: 1994

Genre: Familj | Fantasy |

Längd: 114  min

Regissör:  Les Mayfield

Skådespelare:  Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott

img_0361-16,4/10 

Varuhuset Coles tomte har uppträtt berusad och man måste snabbt hitta en ny tomte. En man som kallar sig för Kris Kringle dyker passande nog upp, han gör ett sådant bra jobb att han direkt blir anställd som tomte. Alla barn tror att han verkligen är jultomten, alla utom 6-åriga Susan Walker. När hon har Kris som barnvakt en kväll anförtror hon honom vad som är hennes högsta önskan. Kris frågar henne om hon skulle börja tro på tomten om hennes önskningar blev sanna, och hon säger att det skulle hon. Men det är fler som har svårt att tro på tomten…

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements