seeking.jpg

Titel: Seeking a Friend for the End of the World

År: 2012

Genre:  Drama| Komedi| Äventyr

Längd: 101 min

Regissör:  Lorene Scafaria

Skådespelare:  Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey

img_0361-16,7/10 

 

En asteroid närmar sig jorden och undergången är bara några veckor bort. Dodge (Steve Carell) har precis skiljt sig från sin fru och träffar av en slump grannen Penny (Keira Knightley), som inte hann med det sista flyget för att återförenas med sina föräldrar innan apokalypsen. När staden drabbas av upplopp tar de båda Pennys bil och ger sig ut på en roadtrip eftersom Dodges önskan att åter träffa sin barndomskärlek sammanfaller med Pennys hopp om att se sina föräldrar innan slutet.

READ ALSO:  Oppenheimer (2023) - Official Featurette #1

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: