bambi

Titel:   Bambi

År: 1942

Genre:  Animation | Drama | Familj |

Längd: 69  min

Regissör:  James Algar &  Samuel Armstrong + 5

Skådespelare:   Hardie Albright, Stan Alexander, Bobette Audrey

img_03617,4/10 

 Alla djuren i skogen är ivriga att ta sig till gläntan, där något stort har ägt rum. En prins – en hjortkalv – har nämligen fötts. Djuren får en första blick av den nya prinsen innan de ger sig av för att lämna mamman och hennes son ifred. En ung kanin, Stampe, vänder sig om för att fråga vad prinsen ska heta. Mamman berättar att hon tänker kalla honom för Bambi.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Oppenheimer (2023) - Official Featurette #1
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: