MV5BODcyNTk1ZGYtYzcwYy00Y2FiLTk4MjQtNmRlZmMyYWY1NzBkXkEyXkFqcGdeQXVyMjU3NDQ3MDg@._V1_SY1000_CR0,0,594,1000_AL_.jpg

Titel: Donald Trump’s The Art of the Deal: The Movie

År: 2016

Genre: Komedi

Längd: 50 min

Regissör: Jeremy Konner

Skådespelare: Johnny Depp, Ron Howard, Alfred Molina

imdb_46x22  6,2/10

Funny or Die presenterar en satirisk tolkning av Donald Trumps 1987 bäst säljande affärs bok, The Art of the Deal

HYSTERISKT INSPIRERANDE

Donald Trump har gjort många hysteriska och skrämmande saker genom åren, och det verkar som vi kommer få se mer av det, under sin tid som president. Folk har redan gjort mycket narr av honom genom parodier, och jag måste säga att detta är en av de bästa hittills. Tack vare att han bara visar sin självupptagna och kaxiga sida i media, så är det väldigt svårt att säga om parodierna gör en god avbildning av hans verkliga karaktär eller inte. Detta får han skylla sig själv, då han har haft flera möjligheter att visa världen sitt sanna jag. Så tack vare detta baserar jag Johnny Depps uppträde till Trumps offentliga liv, och jag måste säga att Depps satt hans karaktär väldigt bra. Stort ego, snabba små klyftiga skämt, och alla för det mesta fjäskar för honom.

READ ALSO:  Black Mirror: (2011-): Season 6 - Official Trailer

Alec Baldwins version av Donald Trump på SNL kommer alltid vara min favorit, och jag hade nog hellre viljat se honom i den här filmen istället. Men jag förstår att Donald Trump i den här filmen är mycket yngre än Balwins version, då den här filmen utspelar sig under sena 80-talet. Hur som helst gjorde alla skådespelare ett superbt jobb. Ingen var utmärkande bra, men det var ju troligast för den är ämnad att vara en förlängd sketch. Man ser det på hela produktionen, då allting känns väldigt förenklad, från dialogen till kamerans vinklar. Men det är det som är charmen med hela sketchformatet, då man inte tar det som sägs lika seriöst, och man blir underhållen på ett helt annat sätt. Och nu när man känner den riktiga Trump, eller i alla fall den karaktär han försöker vara i media, så känns det som en film som han skulle göra. Han skulle säkert behålla vissa scener, alltså dem som verkligen pumpar upp hans ego.

READ ALSO:  FUBAR (2023)

Man kan spekulera hur mycket man vill gällande budskapet, eller om de gjorde en rättvis karikatyr av Donald Trump. Men detta är inget annat är en simpel och enkel film, som får en att skrocka till ibland. Jag hade nog hellre vilja se detta som en serie av videos, eller att dem hade en ökning av budgeten. Hade de kunnat lagt ner mer tid och pengar på projektet hade filmen funkat mer. Men hur som helst, är det fortfarande ett klyftigt manus, en grupp med helt okej skådespelare och ett stort mellanfinger mot President Donald Trump. Vilket jag tror var deras enda mål från början.

READ ALSO:  Indiana Jones And The Dial Of Destiny - Official Trailer #3

Jag rekommenderar den stort.

Betyg 3 av 5
Betyg 3 av 5
ENGLISH REVIEW

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: