Advertisements

Dumbo (1941)

(Last Updated On: December 30, 2016)

dumboTitel:   Dumbo

År: 1941

Genre:  Animation | Drama | Familj |

Längd: 64 min

Regissör:  Samuel Armstrong , Norman Ferguson  + 5

Skådespelare:  Leopold Stokowski, Deems Taylor, Corey Burton

img_0361-17,8/10

På ett cirkuståg föds en liten elefant som kallas, enligt sin mor, Jumbo Jr. Men på grund av sina jättestora öron får han öknamnet Dumbo och blir utskrattad av alla utom mor sin, som blir inlåst för att med våld ha skyddat sin hånade son. Den lille musen Timothy gör allt för att få den nedstämde Dumbo att nå cirkusens allra högsta höjder, och mot alla odds lyckas duon. Receptet var att få Dumbo att tro på sig själv, och upptäcka sin minst sagt ovanliga talang, nämligen konsten att flyga.


 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements