fantasia

Titel: Fantasia

År: 1940

Genre:  Animation | Familj | Komedi |

Längd: 125 min

Regissör:  James Algar &  Samuel Armstrong + 9

Skådespelare:  Leopold Stokowski, Deems Taylor, Corey Burton

img_0361-17,3/10

 Här får du möta dansande svampar och förtrollande älvor, Musse Pigg som trollkarlens lärling, marscherande kvastar, mörka demoner och alla andra oförglömliga episoder. Allt till tonerna av The Philadelphia Orchestra, under ledning av Leopold Stokowski. Upplev detta fantastiska ävertyr i Fantasin – Fantasia!

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Oscars Winners - 2023
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: