Lawrence av Arabien (1962)

(Last Updated On: January 11, 2017)

Lawrence.jpg

Titel: Lawrence of Arabia

År: 1962

Genre: Biografi| Drama | Äventyr |

Längd: 216 min

Regissör: David Lean

Skådespelare: Peter O’Toole, Alec Guinness, Anthony Quinn

img_03616,5/10

 

Filmen är baserad på verkliga händelser under första världskriget, då den unge brittiske officeren T.E. Lawrence med okonventionella metoder främjade det arabiska upproret mot det Osmanska riket. Lawrence lyckas över all förväntan, men de löften han ger araberna om självständighet vill britterna inte infria.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
%d bloggers like this: