letters from Iwo Jima.jpg

Titel:   Letters from Iwo Jima

År: 2006

Genre: Drama | Historia | Krig |

Längd: 141 min

Regissör:  Clint Eastwood

Skådespelare:  Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara

img_0361-17,9/10

Löjtnant Takeichi Nishi träffar Kuribayashi över en middag. De diskuterar bristen på fanatism inom de egna leden. Kuribayashi evakuerar civilbefolkningen på Iwo Jima till det japanska fastlandet. Han stöter då ihop med några av sina högre befattningshavare, som inte instämmer i hans strategi att försvara det inre av ön stället för stränderna. Kuribayashi hävdar att amerikanerna kommer att inta stränderna snabbt, men att bergets försvar kommer att ha en bättre chans att hålla stånd mot fienden .

READ ALSO:  Shazam!: Fury of the Gods (2023)

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: