Letters from Iwo Jima (2006)

letters from Iwo Jima.jpg

Titel:   Letters from Iwo Jima

År: 2006

Genre: Drama | Historia | Krig |

Längd: 141 min

Regissör:  Clint Eastwood

Skådespelare:  Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara

img_0361-17,9/10

Löjtnant Takeichi Nishi träffar Kuribayashi över en middag. De diskuterar bristen på fanatism inom de egna leden. Kuribayashi evakuerar civilbefolkningen på Iwo Jima till det japanska fastlandet. Han stöter då ihop med några av sina högre befattningshavare, som inte instämmer i hans strategi att försvara det inre av ön stället för stränderna. Kuribayashi hävdar att amerikanerna kommer att inta stränderna snabbt, men att bergets försvar kommer att ha en bättre chans att hålla stånd mot fienden .

READ ALSO:  Jackman Returns As Wolverine in Fall 2024 In Deadpool 3

 

Don`t copy text!
%d bloggers like this: