The bye bye Man.jpg

Titel: The Bye Bye Man

År: 2017

Genre: Skräck | Thriller|

Längd: 96 min

Regissör:  Stan Title

Skådespelare:  Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas

imdb_46x223,8/10

Tre vänner från college hittar sitt drömhus, ett stort gammalt hus på landet. Men deras glädje förbyts snart i fasa. Huset är hemsökt av en övernaturlig varelse – The Bye Bye Man. Varje gång de ser eller tänker hans namn händer fruktansvärda saker. Det finns bara ett sätt att undkomma hans förbannelse: tänk det inte, säg det inte…

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Patel Set To Star In The Key Man
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: