LejonKungen kommer tillbaka som spelfilm!

(Last Updated On: October 13, 2018)

donald-glover-the-lion-king

“Community” stjärnan Donald Glover kommer spela Simba i kommande Live Action version av 1994 filmen “LejonKungen“.

Den kommer att regisseras av “Djungelboken” regissören Jon Favreau, som la ut  fredagen den 17 februari på Twitter att Donald Glover skulle gå med filmens ensemble. Han nämnde också att James Earl Jones kommer återkomma som rösten till Mufasa.

 

Filmens premiärdatum är ännu inte satt.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Liked it? Take a second to support Richard K. Bengtsson on Patreon!
Was this article helpful?
YesNo
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: