kung-fu-panda-2

Titel: Kung Fu Panda 2

År: 2011

Genre: Animerat, Äventyr, Komedi

Längd: 90 min

Regissör: Jennifer Yuh Nelson

Skådespelare: Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan

imdb_46x22 7.3/10

Pos drömmar har slagit in. Nu är han den legendariska Drakkrigaren, som beskyddar Fredens Dal tillsammans med de andra kung fu-hjältarna, De fruktade fem: Mästare Tigrinnan, Mästare Tranan, Mästare Syrsan, Mästare Viper och Mästare Apan. När en ny fiende dyker upp måste Po och De fruktade fem beskydda hela Kina och rädda Kung Fun.

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Cocaine Bear (2023)
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: