Kung Fu Panda (2008)

kung fu panda

Titel: Kung Fu Panda

År: 2008

Genre: Animerat, Äventyr, Komedi

Längd: 90 min

Regissör: Mark Osborne, John Stevenson

Skådespelare: Jack Black, Ian McShane, Angelina Jolie.

imdb_46x22 7.6 /10

Poo, pandan som vill bli kung fu mästare som tvingas att arbeta hemma med sin far även om drömmen består. Men när en ny utvald ska utses är det Poo som tar iniativet för att se ceremonin. Trots alls odds är det Poo som blir den utvalde.

SNYGGT FÖR ATT VARA ANIMERAT

2008, det är fem år sedan premiären och det är en revolutionerande animation, i alla fall för DreamWorks som står ansvarig för den här filmen.

READ ALSO:  Cocaine Bear (2023) - Official Featurette #1

Generellt är det en allmän handling och då det är Poo som i slutändan som är tvungen slåss mot skurken och försvara sin by. Det är en lång process för den late och feta pandan som är tvingad att försvara palatset.

Det är en snygg film och innehåller många komiska inslag som har upprepat i de senaste filmerna som kommit i den här genren. Det som är väldigt bra gjort och ansträngt sig mycket inför är skådespelarna som gör rösterna. Visserligen den har stjärnstatus men det ger filmen ett större omfång.

Regin är snyggt gjord med animationerna och landskapet är tillräckligt bra gjort för att det ska ha gjorts flera shower och serier med diverse spel.

READ ALSO:  The Patient (2022)

I överlag är det en helt okej animerad som har underhållande sekvenser som ger den här filmen det betyg den förtjänar.

4Tidigare publicerat: 21 dec 2014

Don`t copy text!
%d bloggers like this: