Matt Reeves regisserar The Batman

batmanWarner Bros. har nu annonserat om Matt Reeves är anställd är den regissör för The Batman. Efter att Ben Affleck hoppade av som regissör för den svartkappade superhjälten, Matt Reeves gick då ut att han var intresserad att ta efter som regissör.

Trots att det kom fram att Matt (Dawn of the Planet of the Apes och War of the Planet of the Apes) var intresserad som regissör, så har även WB sökt vidare efter den som kunde ta hand om  The Batman.  

Warner Bros. Pictures announced today that Matt Reeves (“Dawn of the Planet of the Apes,” “Cloverfield”) has been set to direct “The Batman.” Reeves will also serve as a producer on the new standalone action adventure centering on one of DC’s most enduringly popular Super Heroes. The announcement was made by Toby Emmerich, President and Chief Content Officer, Warner Bros. Pictures Group.

Emmerich stated, “We are thrilled to have Matt Reeves taking the helm of Batman, the crown jewel of our DC slate. Matt’s deep roots in genre films and his evolution into an emotional world-building director make him the perfect filmmaker to guide the Dark Knight through this next journey.”

Matt Reeves noted, “I have loved the Batman story since I was a child. He is such an iconic and compelling character, and one that resonates with me deeply. I am incredibly honored and excited to be working with Warner Bros. to bring an epic and emotional new take on the Caped Crusader to the big screen.”

Och nu till allas förvåning så verkar WB ändå hittat den rätte för att handskas med den buttre superhjälten.

READ ALSO:  Ted Lasso (2020-): Season 2

Premiärdatumet för den efterlängtade filmen är ännu inte satt.

S:  http://bit.ly/2kRWg6T

 

Don`t copy text!
%d bloggers like this: