Resident Evil: Afterlife (2010)

(Last Updated On: February 3, 2017)

4resident evil.jpg

Titel: Resident Evil: Apocalypse

År:  2004

Genre: Action | Sci-Fi | Skräck |

Längd: 97 min

Regissör: Paul W.S Anderson

Skådespelare:   Milla Jovovich,  Ali Larter,  Wentworth Miller

img_02635,9/10

Alice fortsätter sitt sökande efter överlevande för att leda dem i säkerhet. Hennes kamp mot Umbrella når nya höjder, men Alice får oväntad hjälp av en gammal vän. En ny ledtråd som pekar mot en säker plats leder dem till Los Angeles, men när de kommer dit är staden full av odöda och Alice och hennes följe inser att de är på väg att gå rakt in i en fälla.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
%d bloggers like this: