Resident Evil: Apocalypse (2004)

2resident-evil

Titel: Resident Evil: Apocalypse

År:  2004

Genre: Action | Sci-Fi | Skräck |

Längd: 94 min

Regissör: Alexander Witt

Skådespelare:   Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius

img_02636,2/10

Strax efter händelserna i forskningsbasen “The Hive” vaknar Alice (Milla Jovovich) upp i ett övergivet sjukhus ägt av Umbrella Corp i Raccoon City. Umbrellas forskare har öppnat The Hive igen för att ta reda på vad som hänt där och T-viruset och zombierna där inne har kommit upp till ytan. Alice måste nu med hjälp av S.T.A.R.S-medlemmen Jill Valentine och U.B.C.S-soldaten Carlos Olivera komma ut ur Raccoon City. Men samtidigt som de försöker med det måste de undgå den farligaste fienden av dem alla i Raccoon City, “Nemesis”.

READ ALSO:  What's On HBO Max In December 2022

 

Don`t copy text!
%d bloggers like this: