Resident Evil: Extinction (2007)

(Last Updated On: February 3, 2017)

3resident-evil

Titel: Resident Evil: Extinction

År:  2007

Genre: Action | Sci-Fi | Skräck |

Längd: 95 min

Regissör: Russell Mulcahy

Skådespelare:  Milla Jovovich, Ali Larter, Oded Fehr

img_02636,3/10

 

Filmen utspelar sig några år efter den andra filmen Resident Evil: Apocalypse. Umbrella Corp har misslyckats, T-viruset har nu spridits över hela världen och nästan alla människor på jorden är döda. Alice, gömmer sig i Nevadaöknen och stöter där på en grupp med överlevande. Gruppen reser runt i en konvoj bland spillrorna som finns kvar av världen och försöker klara sig från alla zombies. Några av gruppens medlemmar har varit med i tidigare filmer bland annat Claire Redfield, Carlos Olivera och L.J medan andra är nya som till exempel K-Mart och ‘Nurse Betty’.

Alice har hittat en dagbok, där det står att det finns en plats i Alaska, som kallas Arcadia, som inte är infekterat av t-viruset. Umbrella Corp., med vetenskapsmannen ‘Dr. Isaacs’ i spetsen, lyckas hitta Project Alice som Alice kallas av dem och försöker fånga henne. De har tidigare utfört experiment på henne och dessa har resulterat i superkrafter som hon uppvisar i några korta sekvenser i filmen. Umbrella Corp. misslyckas med tillfångatagandet och Alice bestämmer sig för att attackera en av deras baser som ligger i närheten.

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
%d bloggers like this: