trainspotting1

Titel: Trainspotting

År: 1996

Genre: Drama |

Längd: 94 min

Regissör:  Danny Boyle

Skådespelare:  Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller 

imdb_46x22 8.2/10

Handlingen utspelar sig under 1980-talet i Edinburgh i Skottland. Den unge heroinmissbrukaren Mark Renton (McGregor) gör ännu ett i raden av försök att komma ur sitt beroende. Det blir en svår kamp. Heroin är inte bara i sig en kraftigt beroendeframkallande substans; dessutom är de flesta av Rentons kompisar också heroinister och Renton börjar inse att det inte bara är heroinet han behöver göra sig kvitt. Under filmens gång drabbas Renton av flera återfall och det visar sig bli betydligt svårare att sluta än vad Renton eller någon annan någonsin kunnat tänka sig…

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Patel Set To Star In The Key Man
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: