Trainspotting (1996)

trainspotting1

Titel: Trainspotting

År: 1996

Genre: Drama |

Längd: 94 min

Regissör:  Danny Boyle

Skådespelare:  Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller 

imdb_46x22 8.2/10

Handlingen utspelar sig under 1980-talet i Edinburgh i Skottland. Den unge heroinmissbrukaren Mark Renton (McGregor) gör ännu ett i raden av försök att komma ur sitt beroende. Det blir en svår kamp. Heroin är inte bara i sig en kraftigt beroendeframkallande substans; dessutom är de flesta av Rentons kompisar också heroinister och Renton börjar inse att det inte bara är heroinet han behöver göra sig kvitt. Under filmens gång drabbas Renton av flera återfall och det visar sig bli betydligt svårare att sluta än vad Renton eller någon annan någonsin kunnat tänka sig…

READ ALSO:  The Super Mario Bros. Movie (2022) - Official Trailer
Don`t copy text!
%d bloggers like this: