Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Inception (2010)

(Last Updated On: March 16, 2017)

inception Titel: Inception

År: 2010

Genre:  Action,Äventyr, Mysterium

Längd: 148 min

Regissör: Christopher Nolan

Skådespelare: Joseph Gordon-Levitt, Leonardo DiCaprio, Ellen Page

Inception (2010) on IMDb 8.8/10

Dom Cobbs (Leonardo DiCaprio) förmåga att stjäla undermedvetna hemligheter har gjort honom till en eftertraktad industrispion och till en jagad man. Om han nu lyckas plantera  en idé istället för att stjäla idéer så kanske lyckas Cobb och hans gäng med det perfekta brottet.

INSPIRERANDE OCH NÄSTAN PERFEKT

Christopher Nolan, regissören till den framgångsrika The Dark Knight- trilogin, har en ny handling att utföra. Med skådespelare som Joseph Gordon-Levitt och Tom Hardy som  DiCaprio som sällskap, har han regisserat 2010 år bästa film. Det här en nytänkande film, med visuella effekter som inte liknar någonting annat. Även om det är en Sci-Fi thriller som utspelar sig i drömmarnas värld, har Nolan gjort en stark film.

READ ALSO:  Jungle Cruise (2020) - Official Trailer

Jag avgudade den här filmen vid första ögonblicket, den känns realistiskt och trovärdig trots sin handling. Favoriterna Nolan, DiCaprio, Caine, Hardy dyker upp och det går inte förneka vilket känsla den här filmen förmedlar. Nolan har även använt sig av Caine och Hardy i sin serie om Batman.Även om den är lite väl lång och invecklad så bjuder den på högklassig action och härliga intriger.Mycket bra film, det bästa det året. Hans Zimmer är tllbaka och samarbetar med Nolan och har lyckats så otroligt bra. Se den, du blir inte missnöjd.

5

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film