scrooge.pngDisney X D har släppt den första titt på deras mycket efterlängtade omstart av ikoniska 80s tecknade serien DuckTales. Serien  landar på Disney X D Summer 2017, har den nya serien en stjärnhimmel av röster, ledd av David Tennant som favoriten, Joakim von Anka. Den första säsongen av alla nya Ducktales kommer att pågå under 21 stycken halvtimme episoder plus två långa speciella episoder på en timme.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Shazam!: Fury of the Gods (2023)
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: