miss peculiar.jpg

Titel:  Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

År: 2016

Genre: Drama |Fantasy| Äventyr|

Längd: 127 min

Regissör:  Tim Burton

Skådespelare:  Eva Green, Samuel L. Jackson, Asa Butterfield

imdb_46x226.8/10

Jakes älskade farfar lämnar ett antal ledtrådar till ett mysterium som spänner över olika världar och tid och leder Jake till en mystisk plats känd som Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Mysteriet och faran blir tydligare när han lär sig mer om sina nya vänner och deras förmågor. Snart upptäcker han också vilka mäktiga fiender de har och inser att endast hans egen ”förmåga” kan rädda dem.

 

READ ALSO:  Tetris (2023) - Official Featurette

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: